Ruimte voor Ontwikkeling

Over mijzelf

Mijn naam is Tineke Duys en ik ben geboren in 1959. Ik ben bijna 30 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ik heb gewerkt als leerkracht in het speciaal basisonderwijs, als intern- en ambulant begeleider, als remedial teacher, onderwijsadviseur en als trainer/coach.

Mijn passie in het begeleiden van kinderen en volwassenen in hun ontwikkeling heeft in 2010 geleid tot het starten van mijn eigen bedrijf.
 
Ik heb trainingen gevolgd bij de Associatie voor Coaching op het gebied van personal coaching en heb de post-HBO opleiding tot Interactie coach m.b.v. video afgerond. Ook heb ik een post HBO opleiding tot remedial teacher en dyslexie behandelaar gevolgd.
Daarnaast heb ik me nageschoold en verdiept in het oplossingsgericht coachen, vraaggericht werken, natuurcoaching, meditatie en mindfulness. In 2012 heb ik mijn opleiding aan de School voor Sjamanisme afgerond en voorjaar 2016 de opleiding Systemisch Werken voor Professionals bij TCT in Amersfoort.
 
Ik laat me inspireren door het werken met en vanuit de vier elementen (water, aarde, vuur en lucht) en het ritme van zon en maan door het jaar heen. Mijn dagelijkse meditatie geeft me een stevige basis en laat me rust en ruimte ervaren.