Over mijzelf

over-mijzelf

Mijn naam is Tineke Duys en ik ben geboren in 1959. Ik ben bijna 30 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ik heb gewerkt als leerkracht in het speciaal basisonderwijs, als intern- en ambulant begeleider, als remedial teacher, onderwijsadviseur en als trainer/coach.

Mijn passie in het begeleiden van kinderen en volwassenen in hun ontwikkeling heeft in 2010 geleid tot het starten van mijn eigen bedrijf.

Ik heb trainingen gevolgd bij de Associatie voor Coaching op het gebied van personal coaching en heb de post-HBO opleiding tot Interactie coach m.b.v. video afgerond. Daarnaast heb ik me nageschoold en verdiept in het oplossingsgericht coachen, vraaggericht werken, natuurcoaching, meditatie en mindfulness.

Sinds 2010 is het werken op zielsniveau steeds belangrijker voor me geworden. In 2012 heb ik mijn opleiding aan de School voor Sjamanisme afgerond en voorjaar 2016 de opleiding Systemisch Werken voor Professionals bij TCT in Amersfoort. Het systemisch en sjamanistisch werken is nu vaak leidend in mijn begeleiding.

Sinds 2016 werk ik ook als Rots- en Watertrainer. Hiervoor ben ik opgeleid bij het Gadaki Instituut.

Ik lees, wandel en zing graag en geniet van wezenlijke ontmoetingen met mensen.Samen met mijn partner zijn we ouders van 2 prachtige, inmiddels volwassen, dochters.

In mei 2023 ben ik door Roald Ploegmakers geinterviewd over mijn sjamanistisch werk in de "Bewuste Leiders Podcast serie".
Nieuwsgierig? Klik hier