Rouwvrouw

Ja, hoe doe je dat? Weten dat je het leven los moet laten om de overgang naar de andere zijde te gaan maken. In ieder geval doet een ieder dat op zijn of haar eigen manier, passend bij wie je ten diepste bent en hoe je geleefd hebt.

Ik kan je daarbij ondersteuning bieden. Ik stem me af op jou en wat er nodig is in dat moment. Dat kan een gesprek zijn, een ritueel, stilte in nabijheid, of juist zachtjes klinken: waar jij behoefte aan hebt. Ik kan er voor je zijn voorafgaand aan het stervensmoment om je te ondersteunen in jouw proces van acceptatie en in vrede je leven loslaten. Ik kan er ook voor je zijn tijdens het sterven of erna. Door een medehoedster van jouw zielĀ  te zijn en op die manier contact te maken en je zo te begeleiden op je reis naar de andere zijde en je landing daar. Ik loop als het ware een stukje met je ziel mee tot waar dat mogelijk en wenselijk is.

Ik ben opgeleid als rouwvrouw door Linda Wormhoudt. Die opleiding ben ik gaan doen nadat ik al een aantal keren door bekenden was gevraagd om hen te ondersteunen in het laatste stukje van hun leven of met hun ziel mee te reizen en daarin ondersteuning te bieden over het sterven heen. Dit zijn voor mij ook hele bijzondere, intieme ervaringen geweest.

Ik werk vanuit een sjamanistische basis. Van daaruit kan ik vol-ledig aanwezig zijn in het moment en indien gewenst, mijn heldervoelendheid inzetten.

Een vrijblijvende kennismaking kan nodig om te onderzoeken of je een klik met me voelt.

Bijdrage: mijn uurtarief is 80 euro.

De begeleiding van de ziel na het overlijden kan ik vanuit mijn eigen huis verzorgen. Dan stem ik me een week lang dagelijks een uur af op jouw ziel en doe daarin, wat nodig is.