Drum- en klankcirkel

De drum resoneert met onze harteklop en die van Moeder Aarde. Ze trilt in ons hele systeem door en is daarmee aardend en helend voor ons en voor de wereld om ons heen. We weven met elkaar een ritme, een samenklank, een lied. Een ieder in afstemming met zichzelf, met je drum en met elkaar. Zo boeiend wat er dan ontstaat!

Het ritme van de drum brengt je naar een diepere bewustzijnslaag, waarin we met elkaar samen een veld vormen, waarin we verbonden zijn in het moment zelf. Ontspannend en meditatief. Een klankbad voor jezelf en voor elkaar. En, afhankelijk van onze intentie, ook voor Moeder Aarde, voor Great Spirit, Groot Mysterie of andere bezielde wezens.

Ik werk met een afwisselend thema, waarbij ik altijd de cyclus van het medicijnwiel volg, denk aan de seizoenen, levensfasen, cyclus van zon en maan. Er vindt dus eerst een afstemming-meditatie plaats, waar we voor en mee gaan drummen en-of klinken.

Voor een beperkt aantal deelnemers is er eventueel een drum te leen.

Datum: woensdagavond, 18-09, met volle maan. We drummen buiten aan zee. We verzamelen om 19.30 voor Roompot, Machiel Vrijenhoeklaan 450, 2555 NW Den Haag.

Bijdrage: 25 euro per keer.

 
Klik hier
om je direct online in te schrijven.

"Life follows a rhythm and we hold the drum".