Basiscursus

In ons dagelijks leven is het soms lastig om tijd vrij te maken om in contact te komen met wat er ten diepste in ons leeft, ons onderbewuste. De taal van ons hart en onze ziel wordt vaak gesproken in beeldentaal. Je krijgt in deze cursus manieren aangereikt om deze taal te leren verstaan, waardoor je meer duidelijkheid verkrijgt over wie je bent in het hier en nu en wat helend voor je kan zijn.

Het pad van de sjamaan is een pad van jezelf beter leren kennen en heel worden. Zorg dragen voor jezelf, de ander en voor Moeder Aarde. Geinspireerd worden door je diepste zelf!

We gaan ervaren hoe het is om een trance reis te maken: een diepe meditatie/visualisatie, op het ritme van de trom.We gaan een avond met elkaar een medicijnwiel leggen en ervaren wat ons dat brengt. We gaan ervaren wat rituelen voor ons kunnen betekenen. Verder gaan we een avond verkennen hoe klank en ritme op ons inwerken, van onze stem en van instrumenten. Hoe ons dat diep kan raken. We sluiten af met een ochtend, waarop we een medicijnwandeling gaan maken.We gaan op pad met een vraag en de natuur zal werken als een spiegel voor ons en ons net dat bieden, wat nodig is op dat moment.

Volgende cursus start op vrijdagavond, 30-08-2024, 13-09 en 20-09, medicijnwandeling in Ockenburg op zondagochtend, 22-09-2024, van 10-13 uur en afsluitende bijeenkomst op 27-09. Inloop op de avonden vanaf 18.45, start om 19 uur tot 21.45.

De sjamanistische jaartraining "Op je Pad" ( 10 dagen) vormt een mooi vervolg op de basiscursus. Deze training start jaarlijks in november en wordt afgerond begin juli.

Klik hier om je direct online in te schrijven.

Als we ver kunnen kijken, is het omdat we
op de schouders van onze voorouders staan.
Catalaans gezegde