Ruimte voor Ontwikkeling

Cacao Ceremonie

Cacao is een krachtig plantenmedicijn. Het verhoogt je trilling en laat je onvoorwaardelijke liefde voelen voor jezelf en anderen. Het opent het hart en bevordert op die manier ons vermogen tot compassie, verbinding en zachtheid.

Het laat ons voelen wat we eigenlijk allemaal diep van binnen al weten, dat we allen liefde zijn en verbonden van hart tot hart. Het helpt ons om onze kracht en waarheid te vinden, onze goddelijkheid. De ceremoniële Cacao, die ik gebruik, werkt licht bewustzijnsverruimend en ontgiftend.

Cacao schenkt ons een zachte krachtige vrouwelijke energie en laat je zien dat we plezier mogen maken in ons leven. Het brengt verbinding met je innerlijk kind en daarnaast een diepe verbinding met moeder Aarde. De Maya’s noemden de heilige Cacao “ het water, dat door je hart stroomt”.

Tijdens deze Cacao Ceremonie zullen we ons richten op het openen van ons hart door dans, klank en meditatie. Ik zorg voor een warme en veilige bedding. Halverwege drinken we een kopje met de rauwe, ceremoniële cacao en erna kun je liggend genieten van een klankconcert en de cacao haar werk laten doen. De Ceremonie wordt afgesloten met een kleine deelronde.

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, hartklachten of problemen met je bloeddruk hebt of anti-depressiva gebruikt, dan is de dosering belangrijk en raad ik je aan om maximaal een half kopje, ongeveer maximaal 20 gram, te drinken. De Cacao bevat serotonine, tryptofaan, anandamine en PEA, phenetylamine. Deze stoffen werken stimulerend en zitten ook in anti depressiva. Bij twijfel, overleg even met me.

Ik organiseer deze Ceremonie op of rond Volle Maan of soms juist met Nieuwe Maan zodat ook deze energie meegenomen wordt.

Data: Vrijdag, 10-01-2020, van 19-22.30 uur.

Maandag, 13-04, 2e paasdag, van 15.30-19.00 uur.

Zondag, 21-06, met Nieuwe Maan, van 15.30-19.00 uur.

Adres: Q.A.Nederpelstraat 49, Loosduinen.